Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

   Dance Wave Retro!          Slev.kupon JARO10 SLEVA, Doprava ZDARMA Klas. zásilek od 2500Kč Sklady Nekombinovat dopravou! 


Úvod » HOBY S3 » Stavba, dům » Žebříky, schůdky » Multifunkční teleskopický žebřík 5m, 150kg, hliníkový GEKO 18 Kg HOBY Sklad3 G02449 1


        

Multifunkční teleskopický žebřík 5m, 150kg, hliníkový GEKO 18 Kg HOBY Sklad3 G02449 1

G02449 HOBY Sklad3 1

 

VLOŽ KUPÓN JARO10 SLEVA SKLADY NEKOMBINOVAT DOPRAVOU

Dostupnost: Ihned-1 prac. den
Číslo produktu: G02449
Zašleme pouze uvedeným dopravcem: Na Adresu WEDO, GLS, DPD, PPL, ČP 0-109Kč, Na Poštu, Balíkovna, Zásilkovna, PPLParcelShop, GLSParcelShop, Úloženka WEDO, DPDPickUp 0-89Kč, Nadrozměr Na Adresu od 209Kč
Expedice Na Adresu, Výd.místo +1 den: Ihned-1 prac.den
EAN kód: 5901477179846
Naše cena:
3 908,13 Kč (Nejsme plátci DPH)

QR platba-O.Převod, OnI-Kartou

Doprava ČR

Poptávka Montáž do 50Km

Kód / Dostupnost / Popis

G02449 Dostupné: 1Ks Značka: GEKO Váha: 18Kg Popis:

Multifunkční teleskopický žebřík 5m, 150kg, hliníkový GEKO


Hliníkový kloubový teleskopický žebřík je pokročilou verzí teleskopického žebříku, který se vyznačuje přídavným kloubovým mechanismem umožňujícím jeho nastavení do různých tvarů a poloh. Hliníkový teleskopický žebřík je typ žebříku, který je konstrukčně skládací a rozkládací, což umožňuje upravit jeho délku v závislosti na vašich potřebách. To znamená, že je lze snadno skladovat a přepravovat v kompaktnější podobě.


Materiál konstrukce 


Teleskopické žebříky jsou vyrobeny z hliníku, díky čemuž jsou lehké a zároveň odolné vůči korozi.


Nastavení délky a blokovací mechanismus


Teleskopický žebřík se skládá z částí, které lze vysunout nebo zasunout, což vám umožní upravit délku žebříku. Díky tomu je žebřík univerzální a lze jej přizpůsobit různým úkolům, jako je práce v různých výškách nebo na těžko dostupných místech. Navíc u kloubového žebříku lze tvar žebříku manipulovat také pomocí kloubů. Může být nastaven v různých úhlech nebo tvarován jako písmeno A, písmeno L nebo dokonce v jiných konfiguracích, v závislosti na vašich potřebách. Žebřík je vybaven uzamykacími mechanismy, které drží sekce žebříku na místě a poskytují stabilitu a bezpečnost při používání žebříku v různých tvarech a polohách. Tyto mechanismy umožňují uzamknout žebřík ve zvolené konfiguraci a zajistit tak stabilitu. To pomáhá zabránit náhodnému sklouznutí částí žebříku.


Multifunkčnost


Kloubové teleskopické žebříky jsou extrémně univerzální a vhodné pro různé aplikace. Lze je použít jak jako rovné žebříky pro přístup do různých výšek, tak jako kloubové žebříky, které usnadňují přístup do těžko přístupných míst a provádění prací v různých úrovních Lze je použít v interiéru i exteriéru.


 


Parametry:



  • výška v rozloženém stavu: 500 cm (250 + 250 cm)

  • výška ve složeném stavu: 92 cm

  • vzdálenost mezi příčkami: 30 cm

  • počet příček: 16 (8 + 8)

  • maximální nosnost: 150 kg

  • rozměry balení: 94.5 x 47 x 17.5 cm

Dotazy k tomuto zboží

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.


Varianty

Nej

Vytvořeno systémem www.web-rychle.eu

YWVmM