Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

   Dance Wave Retro!          Slev.kupon JARO10 SLEVA, Doprava ZDARMA Klas. zásilek od 2500Kč Sklady Nekombinovat dopravou! 


Úvod » HOBY S3 » Zahrada » Zavlažování » Zahradní postřikovače » Postřikovací nástavec, 4 trysky, 115cm pro postřikovače DEMON 0.23 Kg HOBY Sklad3 M80212 3


        

Postřikovací nástavec, 4 trysky, 115cm pro postřikovače DEMON 0.23 Kg HOBY Sklad3 M80212 3

M80212 HOBY Sklad3 3

 

VLOŽ KUPÓN JARO10 SLEVA SKLADY NEKOMBINOVAT DOPRAVOU

Dostupnost: Ihned-1 prac. den
Číslo produktu: M80212
Zašleme pouze uvedeným dopravcem: Na Adresu WEDO, GLS, DPD, PPL, ČP 0-109Kč, Na Poštu, Balíkovna, Zásilkovna, PPLParcelShop, GLSParcelShop, Úloženka WEDO, DPDPickUp 0-89Kč, Nadrozměr Na Adresu od 209Kč
Expedice Na Adresu, Výd.místo +1 den: Ihned-1 prac.den
EAN kód: 5901969128024
Naše cena:
222,13 Kč (Nejsme plátci DPH)

QR platba-O.Převod, OnI-Kartou

Doprava ČR

Poptávka Montáž do 50Km

Kód / Dostupnost / Popis

M80212 Dostupné: 3Ks Značka: DEMON Váha: 0.23Kg Popis:

Postřikovací nástavec, 4 trysky, 115cm pro postřikovače DEMON


Postřikovací nástavec se čtyřmi tryskami v šířce 115 cm představuje efektivní a praktické rozšíření vybavení postřikovačů. Tento nástavec poskytuje řadu výhod, které usnadňují a zrychlují postřikovací práce na zahradách, polích, sadech, ale i při údržbě teras, příjezdových cest atd.


Jedním z hlavních atributů tohoto nástavce je možnost nastavení pracovní šířky podle aktuálních potřeb. Tato variabilita umožňuje snadno přizpůsobit postřikování různým velikostem ploch, což přináší efektivitu a úsporu času. S šířkou 115 cm tohoto nástavce můžete rychle a efektivně obsáhnout rozsáhlejší plochy, což je zejména užitečné při péči o velké zahrady nebo zemědělské plochy.


Čtyři rozprašovací trysky, umístěné ve vzdálenostech 39 - 35 - 39 cm, spolu s pětibodovou rozprašovací tryskou, zajišťují rovnoměrné rozložení postřiku na celé pracovní šířce nástavce. To znamená, že postřik je optimalizován pro co nejlepší pokrytí plochy, což přispívá k účinnosti postřikovačů.


Připojovací závit nástavce má průměr 16 mm (vnitřní), což z něj činí kompatibilní nástroj pro většinu postřikovačů dostupných na trhu. Tato univerzálnost umožňuje snadné a bezproblémové připojení k vašemu stávajícímu vybavení.


Celkově je tento postřikovací nástavec nejen výkonným doplňkem k postřikovačům, ale také univerzálním nástrojem pro každého zahradníka nebo zemědělce, který hledá efektivní a pohodlné řešení pro postřik svých ploch. S tímto inovativním nástavcem se péče o rostliny stává ještě snazší a efektivnější. 


Nástavec je vhodný nejen pro námi nabízené značky Mar-Pol, Geko, Bass, Kraft&Dele, Powermat, ale i pro většinu postřikovačů na trhu.


Postřikovač není součástí balení.


 


Parametry:



  • délka nástavce: 56 cm

  • pracovní šířka nástavce: 115 cm

  • čtyři rozprašovací trysky ve vzdálenosti 39 - 35 - 39 cm 

  • pětibodová rozprašovací tryska

  • průměr připojovacího závitu: 16 mm (vnitřní)

Dotazy k tomuto zboží

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.


Varianty

Nej


 

Naše cena 45,10 Kč

VLOŽ KUPÓN JARO10 SLEVA
SKLADY NEKOMBINOVAT DOPRAVOU

Vytvořeno systémem www.web-rychle.eu

N2ZmZmM