Jméno | Účel | Vypršení |
---|---|---|
show_cookie_message | Ukládá informaci o potřebě zobrazení cookie lišty | 1 rok |
__zlcmid | Tento soubor cookie se používá k uložení identity návštěvníka během návštěv a preference návštěvníka deaktivovat naši funkci živého chatu. | 1 rok |
__cfruid | Tento soubor cookie je součástí služeb poskytovaných společností Cloudflare – včetně vyrovnávání zátěže, doručování obsahu webových stránek a poskytování připojení DNS pro provozovatele webových stránek. | relace |
_auth | Zajišťuje bezpečnost procházení návštěvníků tím, že zabraňuje padělání požadavků mezi stránkami. Tento soubor cookie je nezbytný pro bezpečnost webu a návštěvníka. | 1 rok |
csrftoken | Pomáhá předcházet útokům Cross-Site Request Forgery (CSRF). | 1 rok |
PHPSESSID | Zachovává stav uživatelské relace napříč požadavky na stránky. | relace |
rc::a | Tento soubor cookie se používá k rozlišení mezi lidmi a roboty. To je výhodné pro web, aby vytvářet platné zprávy o používání jejich webových stránek. | persistentní |
rc::c | Tento soubor cookie se používá k rozlišení mezi lidmi a roboty. | relace |
AWSALBCORS | Registruje, který server-cluster obsluhuje návštěvníka. To se používá v kontextu s vyrovnáváním zátěže, aby se optimalizovala uživatelská zkušenost. | 6 dnů |
18plus_allow_access# | Ukládá informaci o odsouhlasení okna 18+ pro web. | neznámý |
18plus_cat# | Ukládá informaci o odsouhlasení okna 18+ pro kategorii. | neznámý |
bs_slide_menu | neznámý | |
left_menu | Ukládá informaci o způsobu zobrazení levého menu. | neznámý |
Úvod » ELEKTRO S1 » Domácí spotřebiče » Drobné spotřebiče » Sous vide » Sous vide G21 Akura WiFi, 1000 W 1.60000 Kg ELEKTRO Sklad1 600910 2.000
Pro zdravé vaření s plnou a dokonalou chutí i vůní potravin použijte pomalý vařič Sous vide G21 Akura s WiFi ovládáním přes mobilní aplikaci s recepty. Vyberte recept, připravte suroviny a odešlete pokyn – čas i teplotu vaření už si vařič sous vide Akura nastaví sám.
Připravit správně i tak zdánlivě jednoduchá jídla, jako je třeba vejce naměkko nebo steak, není vůbec tak snadné, jak se na první pohled zdá. Díky metodě sous-vide neboli vaření ve vakuu se vám podaří připravit delikátní pokrmy, za které byste si i v nejlepších restauracích pořádně připlatili.
Úžasný šťavnatý steak – při vaření ve vakuu si maso zachová nádhernou přirozenou texturu, bude uvnitř šťavnaté a jemné. Pak už je jen dokončíte na pánvi podle vlastní chuti. Medium, rare, well done? Se sous-vide vařením máte správně udělané steaky na jistotu.
Sous-vide oceníte při přípravě jakéhokoliv masa, ať už jde o drůbeží, vepřové, hovězí nebo rybí. Zelenina bude i po přípravě jemná a aromatická chutí i vůní. „Na hniličku” uvařené vejce už nebudete muset krájet na plátky a ovocný dezert vás vrátí do léta.
Vaření ve vakuu neboli sous-vide vaření je pomalé vaření při nižších teplotách, než je teplota bodu varu. Suroviny pro sous-vide přípravu jídel se zavakuují do fólie, takže všechny zdravé látky, živiny a vitamíny, stejně jako plná vlastní chuť i vůně, zůstanou zachovány a nezničí se vysokými teplotami.
Při pomalém sous-vide vaření dochází jen k minimálním změnám v upravované potravině a její maximální přirozená chuť zůstává. Tím, že je surovina zpracovávána v neprodyšných a uzavřených obalech, nedochází k žádnému výluhu do vody nebo odparu těkavých senzorických látek. S tím dále souvisí také nízký úbytek hmotnosti. Teplota se pohybuje níže než u ostatních kulinárních úprav, což má za následek nižší degradaci nutričních látek. Hermetické uzavření bez přístupu vzduchu funguje jako prevence proti aerobním mikroorganismům, které by mohly potravinu zničit.
Zajímavost: V roce 1974 přišel šéfkuchař George Pralus na to, že zabalení foie gras do plastového sáčku pomáhá jídlu zachovat původní vzhled, pokrm pak zbytečně neztrácí nadměrné množství živin a má lepší strukturu. Tehdy pracoval pro restauraci Troisgros (Pierre a Michel Troisgros) ve francouzském Roanne, do které od té doby začaly proudit davy lidí.
Sous-vide vaření začali naplno využívat francouzští kuchaři, postupně se vaření ve vakuu rozšířilo přes michellinské restaurace. Dnes díky sous-vide vařiči G21 Akura můžete objevit kouzlo vakuového vaření i vy a dopřát si tak dokonale připravená menu.
Ponorný pomalý vařič G21 Akura pro vaření ve vakuu je připraven pro každodenní bezpečné použití a vyladěný do nejmenších detailů. Masivní tělo se skládá ze dvou částí – ponorná nerezová část s vnitřní varnou spirálou a vrchní část z odolného plastu s elektronikou a dotykovým displejem.
K hrnci se sous-vide G21 Akura připevní svorkou/klipsem.
Na dotykovém displeji sous-vide vařiče G21 Akura vidíte zvolenou teplotu a dobu vaření/čas, zbývající do konce zvoleného programu. Vše ovládáte buď pomocí pouhých pěti dotykových plošek/tlačítek nebo přes mobilní aplikaci G21 Smart Home.
Mobilní apka G21 Smart Home pro sous-vide G21 Akura je ve verzi pro chytré
telefony s operačním systémem Android a iOS. Aplikace i recepty v ní jsou v
českém jazyce a Instalace je absolutně snadná – z krabice nebo manuálu pro G21
Akura si naskenujete QR kód a můžete začít vybírat recepty. Podle zvoleného
receptu pak jen připravíte suroviny a jediným kliknutím potvrdíte start, zbytek
zajistí G21 Akura.
Díky promyšlenému zpracování a využití moderních technologií je ponorný sous-vide vařič G21 Akura vybaven nejlepší elektronikou a je schopný postarat se o přípravu jídla i v době, kdy vy jste mimo domov.
Příklad: Vložíte do hrnce s vodou zavakuované suroviny a odejdete do práce nebo na výlet. Cestou si na mobilu zvolíte recept a pošlete přes apku pokyn do sous-vide G21 Akura. Po návratu můžete prostírat.
Chytrý vakuový vařič G21 Akura můžete využít jak pro vaření doma, tak i pro přípravu jídel v restauraci. I když se to nezdá, šetří pomalé vaření čas – podle zvoleného receptu může pracovat, zatímco vy se zabýváte něčím jiným. Klidně i přes noc nebo v době, kdy jste mimo domov. Sous-vide vaření se už naučily využívat i restaurace které chtějí dopřát svým hostům jen to nejlepší – dokonale šťavnaté steaky nebo voňavou zeleninu s plnou chutí a maximem živin a vitamínů.
Každý kuchař ví, že připravit správný steak není vůbec snadné. Od teď to ale, díky sous-vide G21 Akura, zvládne i začátečník!
Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první. |
Nej
19793.03 DÍLNA Sklad16 0 Kg 6
379942 MAXMIX S14 0.3 Kg 33
441114 MAXMIX S14 2.5 Kg 9
600887 ELEKTRO Sklad1 7.70000 Kg 35.000
NÁKUP BEZ REGISTRACE. Komunikaci doporučujeme emailem gt7profi717@gmail.com nebo tprofi@seznam.cz nejlépe odpovědí s číslem objednávky apod. co nejdříve dáme vědět.
Expedice odeslání zboží přibližně dle štítku u zboží, kde je v detailu upřesněná cena dopravy i v Košíku - SKLADY Nelze kombinovat jednou dopravou !!!
Telefon Vám Nezvedneme ! Pište Email s objednávkou nebo v případě nutnosti SMS nebo WhatsApp apod., Děkujeme za pochopení objednávky standardně vyřizujeme Expedicí zboží do 12h cca 0-2 prac. dnů, Max 6 pracovní dny.
Nakupujte 24 hodin denně 7 dní v týdnu
Slev.kupon JARO10 SLEVA, Doprava ZDARMA Klas. zásilek od 1000Kč Sklady nelze kombinovat jednou dopravou !!!
Sklady nelze kombinovat jednou dopravou !!!
Sklady nelze kombinovat jednou dopravou !!!
Realizujeme PLOTY a DLAŽBY Bravantice Moravskoslezský kraj cca do 50Km
Výhodné Nabídky s Naší Montáží a Dopravou Zdarma. Eshop a Dodání Materiálu www.Profi717.cz a Montáže a Materiál pro stavby www.GT7.cz
----------------------------
Nyní Realizujeme začátek Květen 2024 Pokládka Zámkové dlažby cca 62 m2 ve Studénce
-----------------------------
Aktuální foto Montáže za jeden den Výkop pro dlažbu a příprava podkladu, ostatní už je na Mně pracuji Sám
-----------------------------
Odhadovaná doba Realizace podle Počasí a Svátků cca do 8 pracovních dnů
-----------------------------
Nové Objednávky přijímáme a Realizace je možná poté Okamžitě po dokončení této a dle druhu materiálu cca od 17.5.2024
-----------------------------
Poptávka Montáže v Moravskoslezském kraji cca do 50Km
1 den
2 den
3 den
Vytvořeno systémem www.web-rychle.eu